Valokuvia vuosien varrelta
Korsuorkesterin vuonna 1990 alkaneeseen taipaleeseen sisältyy mm. kaksi Amerikan matkaa, televisioesiintymisiä, konserttikiertueita ja lukuisia yksittäisiä konsertteja mm. kirkossa ja veteraanien tilaisuuksissa.


15-vuotisjuhlakonsertti 20.2.2005
       


Joulukonsertti 17.12.2005
   


Tube Park 27.1.2006
 


Lotta-järjestön 85-vuotisjuhlakonsertit syksyllä 2006 neljällä paikkakunnalla
     


Joulukonsertti -06 Ruokolahti-salissa
       


Kevään ja kesän 2007 kuvasatoa
     


Kesä 2008


Suomi Soikoon -konserttikiertue lokakuussa 2008: Korsuorkesteri, Aikamiehet, Jukka Kuoppamäki, Pertti Keihäs ja Niilo Rantala, juontajana Eki Jantunen.
       

Korsuorkesterin 20-vuotisjuhlakonsertti 7.2.2010 Lappeenranta-salissa, mukana myös Ikivihreät; Pirkko Mannola, Vieno Kekkonen ja Marjatta Leppänen, sekä Pertti Keihäs.

 
Ajankohtaista

15.11.2019

TOIVEET ON KUULTU!
KORSUORKESTERI TEKEE ODOTETUN PALUUN KONSERTTILAVOILLE!

Korsuorkesteri 30 vuotta Poterossa
Isänmaan puolesta
Kyösti Mäkimattila - Tarja Närhi - Juha Maunu

Lisätiedot: www.gramofoni.fi

la 8.2. Imatra, Kulttuuritalo Virta (**)
su 9.2. Kuusankoski, Kuusankoskitalo (**)
ma 10.2. Turku, Konserttitalo (*)
ti 11.2. Pori, Promenadikeskus (**)
to 13.2. Järvenpää, Järvenpää-talo (*)
pe 14.2. Mikkeli, Konserttitalo Mikaeli (**)
la 15.2. Joensuu, Carelia-sali (**)
su 16.2. Kuopio, Musiikkikeskus (*)
ma 17.2. Lahti, Sibeliustalo (*)
ti 18.2. Hämeenlinna, Verkatehdas (**)
Konsertit klo 19

Liput alk. 42 e - Lippupiste (*) / Ticketmaster (**)

__

Vuonna 1990 sattuman kautta syntynyt Korsuorkesteri marssi näkyvästi viihteen etulinjassa jo viime vuosituhannella napaten mm. Tanssiorkestereiden Suomen mestaruuden.

Legendaarinen Korsuorkesteri saavutti Suomessa johtavan aseman sota-ajan musiikin tyylitaiturina ja he saivat toteuttaa omaa menestyksekästä unelmaansa. Kotirintamilta orkesterin harmaisiin liittyi matkan varrella kaikkiaan 26 muusikkoa. Pitkä palvelusaika päättyi virallisesti 2012, oli aika siirtyä reserviin.

VALTTIKORTTINA ISÄNMAALLISUUS

Tuntemattoman sotilaan lähes 200 kertaa lukenut Korsuorkesterin liideri Pepe Kovanen synnytti viihderintamalle ilmiön, josta muodostui varsin ainutlaatuinen orkesteri. Sotilaspuvuissa esiintyvän orkesterin ideologia oli alusta asti selvää, isänmaallisuudesta ja sotaveteraanien kunnioituksesta pidetään kiinni.

Korsuorkesteri on tuonut vanhaa ja uutta musiikkia tuhansille kuulijoille tanssikeikoilla, konserttikiertueilla, kirkoissa ja levyillä. Syvällä sielun sopukoissa eläneet muistot ovat värittyneet koskettavien sävelten myötä ja tunnelmat ovat saattaneet ihmisiä yhteen tuoden samalla kuulijoille iloa ja lohtua. Sota-ajassa ja ikivihreiden rintamalla on viivähdetty niin Suomessa kuin ulkomaan esiintymisillä.

Reservin suuntaan kantautuu tuon tuostakin pyyntöjä kertausharjoituksiin. Ryhmää on kovasti toivottu konserttisaleihin ja mikä onkaan parempi hetki astua parrasvaloihin kuin 30-v. syntymäpäivä! Helmikuussa 2020 uusi KORSUORKESTERI 30 VUOTTA POTEROSSA - Isänmaan puolesta -kiertue toteutuu. Korsuorkesteri on kutsunut mukaan ystäviään - konserttilavoilla nähdään myös Kyösti Mäkimattila, Juha Maunu ja Tarja Närhi.

Ohjelmistossa palataan tyylipuhtaasti muistelemaan menneiden vuosien musiikillisesti parhaita paloja. Luvassa vaikuttavaa musiikkia, joka käy suoraan sydämeen – lauluissa soi ilo, suru, kaiho ja kaipuu. Orkesteri on täydessä iskussa ja pelissä on suuria tunteita. Illoista on lupa odottaa ikimuistoisia, suuren tunteen näyttämöitä.

 

Auraviihde