Korsuorkesterin klubi
Korsuorkesteri Klubi perustettiin orkesterin ihailijoitten ja ystävien
yhdyssiteeksi Raisiossa tammikuussa -97. Ensimmäinen klubilehti ilmestyi samana keväänä. Seuraavana vuonna järjestettiin klubitapaaminen Tallinnan risteilyn merkeissä. Laivalla tutustuttiin toisiimme ja Korsuorkesterin poikiin ja tanssittiin tietenkin Korsuorkesterin tahdissa. Vuosi -99 aloitettiin retkellä Tampereelle, jossa olimme läsnä Huvin vuoksi -tv-ohjelman nauhoituksessa ja sen jälkeen yhteisissä illanistujaisissa. Marraskuussa tehtiin jälleen Tallinnan risteily, samoin vuonna 2000.

Kesällä 2001 vierailtiin Eräjärvellä Rönnin lavalla kesätapaamisen
merkeissä. Saman vuoden marraskuussa risteiltiin neljännen kerran Tallinnaan. Kesällä 2003 järjestettiin klubitapaaminen Leppävirralla Tanssipaviljonki Tulenliekissä.
Vuoden 2005 klubiristeily tehtiin itsenäisyyspäivänä Viking Isabellalla.

Klubilehti Korven kaikuja ilmestyy noin kolme kertaa vuodessa. Jäsenmaksu on 17 euroa/vuosi. Klubin nykyinen kotipaikka on Simpele. Osoite on PL 13, 56800 Simpele ja sähköpostiosoite korsuorkesteri.klubi@pp.inet.fi.

Ajankohtaista

15.11.2019

TOIVEET ON KUULTU!
KORSUORKESTERI TEKEE ODOTETUN PALUUN KONSERTTILAVOILLE!

Korsuorkesteri 30 vuotta Poterossa
Isänmaan puolesta
Kyösti Mäkimattila - Tarja Närhi - Juha Maunu

Lisätiedot: www.gramofoni.fi

la 8.2. Imatra, Kulttuuritalo Virta (**)
su 9.2. Kuusankoski, Kuusankoskitalo (**)
ma 10.2. Turku, Konserttitalo (*)
ti 11.2. Pori, Promenadikeskus (**)
to 13.2. Järvenpää, Järvenpää-talo (*)
pe 14.2. Mikkeli, Konserttitalo Mikaeli (**)
la 15.2. Joensuu, Carelia-sali (**)
su 16.2. Kuopio, Musiikkikeskus (*)
ma 17.2. Lahti, Sibeliustalo (*)
ti 18.2. Hämeenlinna, Verkatehdas (**)
Konsertit klo 19

Liput alk. 42 e - Lippupiste (*) / Ticketmaster (**)

__

Vuonna 1990 sattuman kautta syntynyt Korsuorkesteri marssi näkyvästi viihteen etulinjassa jo viime vuosituhannella napaten mm. Tanssiorkestereiden Suomen mestaruuden.

Legendaarinen Korsuorkesteri saavutti Suomessa johtavan aseman sota-ajan musiikin tyylitaiturina ja he saivat toteuttaa omaa menestyksekästä unelmaansa. Kotirintamilta orkesterin harmaisiin liittyi matkan varrella kaikkiaan 26 muusikkoa. Pitkä palvelusaika päättyi virallisesti 2012, oli aika siirtyä reserviin.

VALTTIKORTTINA ISÄNMAALLISUUS

Tuntemattoman sotilaan lähes 200 kertaa lukenut Korsuorkesterin liideri Pepe Kovanen synnytti viihderintamalle ilmiön, josta muodostui varsin ainutlaatuinen orkesteri. Sotilaspuvuissa esiintyvän orkesterin ideologia oli alusta asti selvää, isänmaallisuudesta ja sotaveteraanien kunnioituksesta pidetään kiinni.

Korsuorkesteri on tuonut vanhaa ja uutta musiikkia tuhansille kuulijoille tanssikeikoilla, konserttikiertueilla, kirkoissa ja levyillä. Syvällä sielun sopukoissa eläneet muistot ovat värittyneet koskettavien sävelten myötä ja tunnelmat ovat saattaneet ihmisiä yhteen tuoden samalla kuulijoille iloa ja lohtua. Sota-ajassa ja ikivihreiden rintamalla on viivähdetty niin Suomessa kuin ulkomaan esiintymisillä.

Reservin suuntaan kantautuu tuon tuostakin pyyntöjä kertausharjoituksiin. Ryhmää on kovasti toivottu konserttisaleihin ja mikä onkaan parempi hetki astua parrasvaloihin kuin 30-v. syntymäpäivä! Helmikuussa 2020 uusi KORSUORKESTERI 30 VUOTTA POTEROSSA - Isänmaan puolesta -kiertue toteutuu. Korsuorkesteri on kutsunut mukaan ystäviään - konserttilavoilla nähdään myös Kyösti Mäkimattila, Juha Maunu ja Tarja Närhi.

Ohjelmistossa palataan tyylipuhtaasti muistelemaan menneiden vuosien musiikillisesti parhaita paloja. Luvassa vaikuttavaa musiikkia, joka käy suoraan sydämeen – lauluissa soi ilo, suru, kaiho ja kaipuu. Orkesteri on täydessä iskussa ja pelissä on suuria tunteita. Illoista on lupa odottaa ikimuistoisia, suuren tunteen näyttämöitä.

 

Auraviihde